Intră în cursă și alătură-te unei aventuri de neuitat în Carpații sălbatici.
20 Iunie 2020 - Cheile Grădiştei Fundata

ÎNSCRIERE

DHL CARPATHIAN MARATHON 2020

Dragii noștri,

 

Venim cu vești legate de DHL Carpathian Marathon powered by MPG, ediția 2020.

 

Am analizat cu atenție întreaga situație și am urmărit anunțurile făcute de autorități. Din motive de siguranță pentru toată lumea implicată, de la participanți, voluntari și până la invitați și echipa organizatorică, este nevoie ca ediția de anul acesta să devină ediția 2021.  

    

Așadar, vă așteptăm cu drag anul viitor, la DHL Carpathian Marathon, unde ne dorim să ne vedem sănătoși, în număr cât mai mare și cu mai multă dorință de alergare în natură!

 

Noi, chiar și în situația de față, ne dorim să continuăm să-i susținem pe sportivii paralimpici. Așadar, taxele de înscriere ale participanților deja înregistrați în perioada de Early Booking vor fi donate Comitetului Național Paralimpic.

 

În situația în care nu doriți să direcționăm banii strânși către cauza susținută, puteți păstra validă înscrierea voastră pentru ediția din 2021. În acest caz, vă rugăm să trimiteți un email până la data de 30 aprilie 2020, către ro_marketing@dhl.com, și să ne transmiteți că optați pentru reportarea înscrierii pentru ediția din 2021. 

                    

Le mulțumim încă o dată celor care ni se alăturaseră deja în calitate de sponsori sau de susținători ai evenimentului. Sperăm să ne rămână alături și la ediția din 2021:

Sponsor oficial: QUATTRO INTERSPED

Sponsori: MEDLIFE, GENERALI, TEMAD, WD-40, GOLDNUTRITION, BARILLA, BOUTIQUE MALL și Dr. OETKER.

 

Le transmitem mulțumiri și autorităților pentru sprijinul acordat: Parcul Național Piatra Craiului, Romsilva, Centrul ROMANIA – CSTP, Convenția Carpatica, Consiliul Județean Brașov, Fundația Conservation Carpathia și Salvamont.

 

Să fim sănătoși să ne revedem cu bine în frumoasa locație de la Cheile Grădiștei, în 2021, cu dorință de alergare și de fapte bune!

 

#StaySafe,

Echipa DHL Carpathian Marathon

SUPER-EARLY
99 Lei

PÂNĂ PE

9 MARTIE

EARLY
115 Lei

VALID ÎNTRE 10 MARTIE - 26 APRILIE

REGULAR
130 Lei

VALID ÎNTRE 27 APRILIE - 31 MAI

LATE
145 Lei

DUPĂ 1 IUNIE

Taxele de înscriere pentru entităţi juridice sunt următoarele: SUPER-EARLY 99 Lei | EARLY 130 Lei | REGULAR 145 LEI | LATE 165 Lei. Te rugăm să soliciţi o ofertă personalizată, pe adresa events@mpg.com.ro.

ÎNSCRIERI 2020 INDISPONIBILE

REGULI SPECIFICE & REGULAMENT

Regulile cursei. Termeni şi Condiţii. Politica de retur şi anulare a înscrierii

Te rugăm să te asiguri că citeşti, înţelegi şi eşti de acord cu toate documentele oficiale cu privire la înscrierea şi participarea la eveniment. Înscrierea în cursă presupune consimţământul implicit asupra regulilor cursei, termenilor şi condiţiilor de participare, politicii de retur şi anulare a înscrierii descrise în Regulamentul Oficial şi pe această pagină, în secţiunile de mai jos. Regulamentul Oficial poate fi descărcat aici: link descărcare.

Politica de înscrieri

Transferul într-o altă cursă

Toate solicitările de transfer trebuie să aibă loc înainte de 1 iunie 2020 şi să fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Acceptarea transferului NU va avea loc dacă cursa pentru care faci solicitarea nu mai are locuri disponibile. O taxă adiţională de procesare a transferului poate să fie aplicată, în funcţie de modificările necesare. Drept consecinţă a transferului, orice element personalizat parte a pachetului de participare, cum ar fi numărul de concurs, va fi anulat şi înlocuit cu un element similar, nepersonalizat.

Transferul înscrierii către un alergător neînregistrat

Toate solicitările de transfer trebuie să aibă loc înainte de 1 iunie 2020 şi să fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Dacă cererea este validată, o taxă nereturnabilă în valoare de 37 lei sau 8 EUR, după caz, trebuie să fie achitată până la data de 4 iunie 2020 pentru ca procedura de transfer să aibă loc. Drept consecinţă a transferului, orice element personalizat parte a pachetului de participare, cum ar fi numărul de concurs, va fi anulat şi înlocuit cu un element similar, nepersonalizat.

Anularea înscrierii

Anularea înscrierii este posibilă doar în anumite condiţii stricte. Toate solicitările trebuie să aibă loc înainte de 10 mai 2020 şi să fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Cererile de anulare primite dupa data limită vor fi respinse, taxa de participare fiind considerată donaţie pentru cauza susţinută de eveniment. Dacă o anulare este validată, organizatorul va returna participantului 50% din valoarea taxei de participare achitată, diferenţa fiind donată către cauza caritabilă.

Te rugăm să ai în vedere că înscrierile plătite pentru ediţia din 2020 a DHL Carpathian Marathon nu pot fi transferate pentru ediţia din 2021 a evenimentului.

Dacă organizatorul anulează o înscriere sau descalifică un participant drept consecinţă a încălcării regulilor concursului, taxa de participare nu se va returna, fiind donată către cauza caritabilă. Intrând în cursă, toţi participanţii acceptă ca în caz de forţă majoră care obligă organizatorii să anuleze evenimentul, nu se vor returna taxele de participare.