Intră în cursă și alătură-te unei aventuri de neuitat în Carpații sălbatici.
18 Iunie 2022 - Cheile Grădiştei Fundata

ÎNSCRIERE

DHL CARPATHIAN MARATHON 2022

Iți mulțumim pentru că ești interesat(ă) să te alături ediției a XI-a a DHL Carpathian Marathon, o cursă de alergare montană cu adevarat unică și provocatoare, ce oferă înscrierea atât în format INDIVIDUAL cât şi în format ŞTAFETĂ. Pentru orice întrebare legată de întregul proces, lasă-ne un mesaj prin intermediul paginii oficiale de Contact.

Condiţii pentru înregistrare

DHL Carpathian Marathon este un eveniment deschis atât alergătorilor experimentaţi, precum şi alergătorilor amatori. Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este: Ştafetă - 14 ani | Semimaraton - 16 ani | Marathon - 19 ani. Cursele pentru copii sunt deschise tuturor participanţilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 13 ani.

Înscrierea participanţilor cu vârste sub 18 ani

DHL Carpathian Marathon încurajează tinerii să practice cât mai mult sport şi să se dezvolte, astfel, armonios. Tocmai de aceea, înscrierea în concurs a copiilor şi a tinerilor sub 18 ani este gratuită! Aceştia pot participa fie la proba de Semimaraton, fie la Ştafetă sau la cursele dedicate copiilor cu vârste între 5 şi 13 ani.

SUPER-EARLY

Detalii în curand ...

EARLY

Detalii în curand ...

REGULAR

Detalii în curand ...

LATE

Detalii în curand ...

Taxele de înscriere pentru entităţi juridice sunt supuse unor termene și condiții speciale. Te rugăm să soliciţi o ofertă personalizată, pe adresa events@mpg.com.ro.

ÎNSCRIERILE PENTRU ED. 2022 SE DESCHID ÎN LUNA IANUARIE

REGULI SPECIFICE & REGULAMENT

Regulile cursei. Termeni şi Condiţii. Politica de retur şi anulare a înscrierii

Te rugăm să te asiguri că citeşti, înţelegi şi eşti de acord cu toate documentele oficiale cu privire la înscrierea şi participarea la eveniment. Înscrierea în cursă presupune consimţământul implicit asupra regulilor cursei, termenilor şi condiţiilor de participare, politicii de retur şi anulare a înscrierii descrise în Regulamentul Oficial şi pe această pagină, în secţiunile de mai jos. Regulamentul Oficial poate fi descărcat aici: link descărcare.

Politica de înscrieri

Transferul într-o altă cursă

Toate solicitările de transfer trebuie să aibă loc înainte de 1 iunie 2022 şi să fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Acceptarea transferului NU va avea loc dacă cursa pentru care faci solicitarea nu mai are locuri disponibile. O taxă adiţională de procesare a transferului poate să fie aplicată, în funcţie de modificările necesare. Drept consecinţă a transferului, orice element personalizat parte a pachetului de participare, cum ar fi numărul de concurs, va fi anulat şi înlocuit cu un element similar, nepersonalizat.

Transferul înscrierii către un alergător neînregistrat

Toate solicitările de transfer trebuie să aibă loc înainte de 1 iunie 2022 şi să fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Dacă cererea este validată, o taxă nereturnabilă în valoare de 37 lei sau 8 EUR, după caz, trebuie să fie achitată până la data de 4 iunie 2022 pentru ca procedura de transfer să aibă loc. Drept consecinţă a transferului, orice element personalizat parte a pachetului de participare, cum ar fi numărul de concurs, va fi anulat şi înlocuit cu un element similar, nepersonalizat.

Anularea înscrierii

Anularea înscrierii este posibilă doar în anumite condiţii stricte. Toate solicitările trebuie să aibă loc înainte de 10 mai 2022 şi să fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Cererile de anulare primite dupa data limită vor fi respinse, taxa de participare fiind considerată donaţie pentru cauza susţinută de eveniment. Dacă o anulare este validată, organizatorul va returna participantului 50% din valoarea taxei de participare achitată, diferenţa fiind donată către cauza caritabilă.

Te rugăm să ai în vedere că înscrierile plătite pentru ediţia din 2022 a DHL Carpathian Marathon nu pot fi transferate pentru ediţia din 2023 a evenimentului.

Dacă organizatorul anulează o înscriere sau descalifică un participant drept consecinţă a încălcării regulilor concursului, taxa de participare nu se va returna, fiind donată către cauza caritabilă. Intrând în cursă, toţi participanţii acceptă ca în caz de forţă majoră care obligă organizatorii să anuleze evenimentul, nu se vor returna taxele de participare.