Inscrieri | Romania | DHL Carpathian Marathon
Intră în cursă și alătură-te unei aventuri de neuitat în Carpații sălbatici.
20 Iunie 2020 - Cheile Grădiştei Fundata

ÎNSCRIERE

DHL CARPATHIAN MARATHON 2020

Iți mulțumim pentru că ești interesat să te alături ediției a XI-a a DHL Carpathian Marathon, o cursă de alergare montană cu adevarat unică și provocatoare, ce oferă înscrierea atât în format INDIVIDUAL cât şi în format ŞTAFETĂ. Pentru orice întrebare legată de întregul proces, lasă-ne un mesaj prin intermediul paginii oficiale de Contact.

// Condiţii pentru înregistrare

DHL Carpathian Marathon este un eveniment deschis atât alergătorilor experimentaţi, precum şi alergătorilor amatori. Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este: Ştafetă - 14 ani | Semimaraton - 16 ani | Marathon - 19 ani. Cursele pentru copii sunt deschise tuturor participanţilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 13 ani.

// Înscrierea participanţilor cu vârste sub 18 ani

DHL Carpathian Marathon încurajează tinerii să practice cât mai mult sport şi să se dezvolte, astfel, armonios. Tocmai de aceea, înscrierea în concurs a copiilor şi a tinerilor sub 18 ani este gratuită! Aceştia pot participa fie la proba de Semimaraton, fie la Ştafetă sau la cursele dedicate copiilor cu vârste între 5 şi 13 ani.

// Procesul de înscriere în concurs

Pentru cursele dedicate copiilor cu vârste între 5 şi 13 ani, înscrierea are loc prin intermediul următorului formular: click aici. Cursele copiilor sunt deschise pentru un număr de maximum 300 participanţi.

Procesul de înscriere pentru cursele probelor de Ştafetă, Semimaraton şi Maraton are loc prin intermediul sistemului RUNFEST (www.runfest.ro) & MPG Timing, partener oficial al MyLaps în România. Cursele probelor menţionate sunt deschise pentru un număr de maximum 1200 participanţi.

Procesul de înscriere presupune următorii paşi:

>Pasul 1: este necesar să îţi creezi un cont RUNFEST în cazul în care nu ai deja unul. Contul trebuie să conţină datele personale ale participantului, chiar şi în cazul minorilor, pentru a permite gestiunea corespunzătoare a alocării numerelor de concurs, a ridicării pachetelor de participare etc.

>Pasul 2: înscrierea poate fi accesată. Ultima etapă a înscrierii îţi va prezenta opţiunile de plată, după cum urmează: cash, doar în Bucureşti, la sediul ACS MPG, transfer bancar sau plată online cu cardul, prin intermediul PayU, unul dintre cei mai mari procesatori de plaţi online din Europa.

>Pasul 3: de îndată ce plata este validată, vei primi un email ce conţine numărul de concurs care ţi-a fost alocat de sistem.

Pentru întrebări legate de prezenţa ta în cursă, te rugăm să ne contactezi prin intermediul paginii oficiale de Contact.

SUPER-EARLY
99 Lei

PÂNĂ PE

9 MARTIE

EARLY
115 Lei

VALID ÎNTRE 10 MARTIE - 26 APRILIE

REGULAR
130 Lei

VALID ÎNTRE 27 APRILIE - 31 MAI

LATE
145 Lei

DUPĂ 1 IUNIE

Taxele de înscriere pentru entităţi juridice sunt următoarele: SUPER-EARLY 99 Lei | EARLY 130 Lei | REGULAR 145 LEI | LATE 165 Lei. Te rugăm să soliciţi o ofertă personalizată, pe adresa events@mpg.com.ro.

REGULI SPECIFICE & REGULAMENT

Regulile cursei. Termeni şi Condiţii. Politica de retur şi anulare a înscrierii

Te rugăm să te asiguri că citeşti, înţelegi şi eşti de acord cu toate documentele oficiale cu privire la înscrierea şi participarea la eveniment. Înscrierea în cursă presupune consimţământul implicit asupra regulilor cursei, termenilor şi condiţiilor de participare, politicii de retur şi anulare a înscrierii descrise în Regulamentul Oficial şi pe această pagină, în secţiunile de mai jos. Regulamentul Oficial poate fi descărcat aici: link descărcare.

Politica de înscrieri

Transferul într-o altă cursă

Toate solicitările de transfer trebuie să aibă loc înainte de 1 iunie 2020 şi să fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Acceptarea transferului NU va avea loc dacă cursa pentru care faci solicitarea nu mai are locuri disponibile. O taxă adiţională de procesare a transferului poate să fie aplicată, în funcţie de modificările necesare. Drept consecinţă a transferului, orice element personalizat parte a pachetului de participare, cum ar fi numărul de concurs, va fi anulat şi înlocuit cu un element similar, nepersonalizat.

Transferul înscrierii către un alergător neînregistrat

Toate solicitările de transfer trebuie să aibă loc înainte de 1 iunie 2020 şi să fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Dacă cererea este validată, o taxă nereturnabilă în valoare de 37 lei sau 8 EUR, după caz, trebuie să fie achitată până la data de 4 iunie 2020 pentru ca procedura de transfer să aibă loc. Drept consecinţă a transferului, orice element personalizat parte a pachetului de participare, cum ar fi numărul de concurs, va fi anulat şi înlocuit cu un element similar, nepersonalizat.

Anularea înscrierii

Anularea înscrierii este posibilă doar în anumite condiţii stricte. Toate solicitările trebuie să aibă loc înainte de 10 mai 2020 şi să fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Cererile de anulare primite dupa data limită vor fi respinse, taxa de participare fiind considerată donaţie pentru cauza susţinută de eveniment. Dacă o anulare este validată, organizatorul va returna participantului 50% din valoarea taxei de participare achitată, diferenţa fiind donată către cauza caritabilă.

Te rugăm să ai în vedere că înscrierile plătite pentru ediţia din 2020 a DHL Carpathian Marathon nu pot fi transferate pentru ediţia din 2021 a evenimentului.

Dacă organizatorul anulează o înscriere sau descalifică un participant drept consecinţă a încălcării regulilor concursului, taxa de participare nu se va returna, fiind donată către cauza caritabilă. Intrând în cursă, toţi participanţii acceptă ca în caz de forţă majoră care obligă organizatorii să anuleze evenimentul, nu se vor returna taxele de participare.

© 2020 DHL Carpathian Marathon. Proudly created by MPG Romania

Email: events@mpg.com.ro / Phone: (004) 031 805 40 42