Inscrieri | Romania | DHL Carpathian Marathon
Intră în cursă și alătură-te unei aventuri de neuitat în Carpații sălbatici.
20 Iunie 2020 - Cheile Grădiştei Fundata

ÎNSCRIERE

DHL CARPATHIAN MARATHON 2020

Iți mulțumim pentru că ești interesat să te alături ediției a XI-a a DHL Carpathian Marathon, o cursă de alergare montană cu adevarat unică și provocatoare, ce oferă înscrierea atât în format INDIVIDUAL cât şi în format ŞTAFETĂ. Pentru orice întrebare legată de întregul proces, lasă-ne un mesaj prin intermediul paginii oficiale de Contact.

Condiţii pentru înregistrare

DHL Carpathian Marathon este un eveniment deschis atât alergătorilor experimentaţi, precum şi alergătorilor amatori. Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este: Ştafetă - 14 ani | Semimaraton - 16 ani | Marathon - 19 ani. Cursele pentru copii sunt deschise tuturor participanţilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 13 ani.

Înscrierea participanţilor cu vârste sub 18 ani

DHL Carpathian Marathon încurajează tinerii să practice cât mai mult sport şi să se dezvolte, astfel, armonios. Tocmai de aceea, înscrierea în concurs a copiilor şi a tinerilor sub 18 ani este gratuită! Aceştia pot participa fie la proba de Semimaraton, fie la Ştafetă sau la cursele dedicate copiilor cu vârste între 5 şi 13 ani.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE DESPRE DESCHIDEREA ÎNSCRIERILOR PENTRU EDIȚIA 2020 VOR FI DISPONIBILE ÎN CURSUL LUNII IANUARIE

© 2019 DHL Carpathian Marathon. Proudly created by MPG Romania

Email: events@mpg.com.ro / Phone: (004) 031 805 40 42