10 ediţii, 9.700 alergători, 162.000 euro donaţi, milioane de zâmbete şi de amintiri.
20 Iunie 2020 - Cheile Grădiştei Fundata

CAUZA NOASTRĂ

MIȘCĂM LUMEA PRIN SPORT

Susținem Comitetul Național Paralimpic Român

De la prima ediție și până în prezent, DHL Carpathian Marathon s-a impus ca un eveniment de notorietate, numărul alergătorilor trecând de 9.700, în timp ce peste 600 de companii importante au decis să se alăture cu echipele la start. 

 

Cauza socială reprezintă, an de an, o coordonată importantă a evenimentului. Până în prezent, toată suma strânsă din taxele de participare s-a redirecționat către cauza susținută. Fondurile donate depășesc 162.000 de euro. Și în 2020, evenimentul continuă tradiția și sprijină Comitetul Național Paralimpic, pentru al șaselea an consecutiv. Banii strânși din taxele de participare îi ajută pe sportivii paralimpici să se pregătească și să performeze în competiții naționale și internaționale, iar anul acesta motivația e dublă în contextul Jocurilor Paralimpice din luna august. 

"Nu avem cuvinte să ne exprimăm aprecierea față de sprijinul oferit de DHL Carpathian Marathon powered by MPG! Înseamnă enorm de mult pentru sportivii noștri să fie susținuți prin donații. Comitetul Național Paralimpic continuă să lupte pentru visurile sportivilor săi, scopul pentru acest an fiind să reprezentăm România la cel mai înalt nivel, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020. Investim în echipa noastră, în timp ce DHL Carpathian Marathon powered by MPG susține performanțele sportivilor paralimpici și crede în visurile și în viitorul lor. Suntem mai mult decât recunoscători și mândri să continuăm acest parteneriat", a spus Sally Wood-Lamont, președintele Comitetului Național Paralimpic.

ZIUA SPORTULUI PARALIMPIC

A 3-a ediție a Zilei Sportului Paralimpic se va desfășura și în acest an în Race Village-ul de nivel olimpic de la Cheile Grădiștei, în paralel cu evenimentul de alergare DHL Carpathian Marathon, la data de 20 iunie 2020.
Participanții vor putea astfel interacționa cu sportivii paralimpici, le vor afla obiectivele și planurile de viitor și, mai mult decât atât, vor putea juca diferite sporturi împreună cu ei.

INFO EVENIMENT

Fii susținător activ al cauzei

Dacă ai decis să participi la evenimentul DHL Carpathian Marathon sau ești însoțitor al unui alergător aflat în concurs, te invităm să iei parte la activitățile organizate în cadrul Zilei Sportului Paralimpic, să cunoști o parte dintre sportivii care ne vor reprezenta la olimpiadă si să te distrezi alături de ei.

Evenimentul se desfășoară pe tot parcursul zilei de 20 iunie 2020 sub forma unor ateliere sportive amenajate în zona de start (Race Village). Te rugăm să soliciți flyer-ul de participare de la zona de informații / ridicare a kit-urilor de participare pentru a lua parte la aceste activități. 

Ateliere sportive organizate în 2019

>Tenis de masă 

>Fotbal

>Goalball

>Tir cu arcul

>Tenis de câmp (pe teren redus)

© 2020 DHL Carpathian Marathon. Proudly created by MPG Romania

Email: events@mpg.com.ro / Phone: (004) 031 805 40 42