top of page
10 ediţii, 9.700 alergători, 162.000 euro donaţi, milioane de zâmbete şi de amintiri.
18 Iunie 2022 - Cheile Grădiştei Fundata

CAUZA NOASTRĂ

MIȘCĂM LUMEA PRIN SPORT

CJC_5149.jpg
Susținem Comitetul Național Paralimpic Român

De la prima ediție și până în prezent, DHL Carpathian Marathon s-a impus ca un eveniment de notorietate, numărul alergătorilor trecând de 9.700, în timp ce peste 600 de companii importante au decis să se alăture cu echipele la start. 

 

Cauza socială reprezintă, an de an, o coordonată importantă a evenimentului. Până în prezent, toată suma strânsă din taxele de participare s-a redirecționat către cauza susținută. Fondurile donate depășesc 162.000 de euro. Și în 2022, evenimentul continuă tradiția și sprijină Comitetul Național Paralimpic, pentru a șasea ediție consecutivă. Banii strânși din taxele de participare îi ajută pe sportivii paralimpici să se pregătească și să performeze în competiții naționale și internaționale. 

"Nu avem cuvinte să ne exprimăm aprecierea față de sprijinul oferit de DHL Carpathian Marathon powered by MPG! Înseamnă enorm de mult pentru sportivii noștri să fie susținuți prin donații. Comitetul Național Paralimpic continuă să lupte pentru visurile sportivilor săi [...]. Investim în echipa noastră, în timp ce DHL Carpathian Marathon powered by MPG susține performanțele sportivilor paralimpici și crede în visurile și în viitorul lor. Suntem mai mult decât recunoscători și mândri să continuăm acest parteneriat", a spus Sally Wood-Lamont, președintele Comitetului Național Paralimpic.

DONEAZĂ ȘI TU

Te invităm să te implici și să ne ajuți să susținem eforturile echipei de sportivi paralimpici ai României. 

Poți realiza o donație în contul de mai jos. Te rugăm să ne trimiți un email pe adresa events@mpg.com.ro și să menționezi suma donată. 

Asociația Clubul Sportiv MPG

  • Adresă: București, sector 2, Str. Turnul Eiffel nr. 15, ap. 2, et. D, camera 1, cod poştal 020343

  • CIF / CUI: 34882970

  • Cont: RO86 RNCB 0280 1471 7617 0004

  • Banca: BCR

ZIUA SPORTULUI PARALIMPIC

A 3-a ediție a Zilei Sportului Paralimpic se va desfășura și în acest an în Race Village-ul de nivel olimpic de la Cheile Grădiștei, în paralel cu evenimentul de alergare DHL Carpathian Marathon, la data de 18 iunie 2022.

Participanții vor putea astfel interacționa cu sportivii paralimpici, le vor afla obiectivele și planurile de viitor și, mai mult decât atât, vor putea juca diferite sporturi împreună cu ei.

INFO EVENIMENT

CJC_5216_edited.jpg
Fii susținător activ al cauzei

Dacă ai decis să participi la evenimentul DHL Carpathian Marathon sau ești însoțitor al unui alergător aflat în concurs, te invităm să iei parte la activitățile organizate în cadrul Zilei Sportului Paralimpic, să cunoști o parte dintre sportivii care ne reprezintă la evenimentele internaționale și să te distrezi alături de ei.

Evenimentul se desfășoară pe tot parcursul zilei de 18 iunie 2022 sub forma unor ateliere sportive amenajate în zona de start (Race Village).

Ateliere sportive 2022

>Tenis de masă 

>Climbing

>Tir cu arcul

>Tenis de câmp (pe teren redus)

bottom of page